Trouble is a friend

Hej kompisar! 
Angelica påminde mig idag om att det var evigheter sen jag uppdaterade bloggen, så ja. Här kommer lite uppdatering! 

Jag har ätit helstekt gris för första gången någonsin. I samband med min första garagefest, vilket var dökul. Vi lekte lekar, snapsade, sköt luftgevär, körde traktor och sjöng en massa. :) 

En helt galet go helg spenderades i Göteborg med bästis. Köpte balklänning, gick på Liseberg och mådde bara allmänt fantastiskt. Hon är för bra den tjejen, det är hon verkligen! 


Sen tog Anna examen! Här kommer en bildbomb från den, för jävlar vad kul vi hade! 







Innan sista tentorna var det också dags för lite hederlig öl-ol. Jag och ange kom supersist, haha! 





Jag klarade för övrigt båda tentorna jag hade innan sommarlovet, är så sjukt glad (y) 

Annan random information är att jag och Louise köpt ett akvarium tillsammans. Värsta kapet, men kan ha köpt det lite impulsivt när jag var sjuk och uttråkad. Men vi gillar det fortfarande. 
Dessutom har vi svinfina fiskar, som vi döpt. Min favvo är quasimodo, hans rygg är som ett Z, men han verkar glad ändå! 


Förra helgen bjöd Victor mig på sin examensbal. Kvällen innan hade vi grillning, och det var superkul att träffa alla han studerat med under åren i Uppsala. Själva balen var en av de mer formella balerna jag gått på, men det var också en av de roligaste. Älskar militärer! ;) 



Och den här helgen var jag hemma hos Dag i Katrineholm för att hälsa på. Vi körde över hela Sörmland (kändes det som), och träffade alla han kände (kändes det som). Men jag kunde nog inte haft det så mycket bättre faktiskt ;)  


Och efter jag kom hem från Dag har jag återhämtat mig och tagit hand om den här lilla marodörern, innan jag ska jobba över midsommar på delikatessen på Ica Maxi. Men jag fick ledigt på söndag för att åka till Katrineholm och Ebbas 25 års fest, innan jag och dag beger oss till Eksjö nästa vecka. Satan vad gött det ska bli att komma hem.

Okej kompisar, detta var allt för denna gången, hoppas ni har det bra, så hörs vi i framtiden! ;)