plastic faces

Hallihallå! Äntligen har jag lite tillgång till internet, vilket känns helt underbart.
 
Just nu är jag i Ronneby på spa, vilket är rätt najs. Gick på mitt första zumbapass idag, och gymmade dessutom efter det. (ganska duktig, tack jag vet).
Igår var vi på Kosta art Hotel och spa. Vi sov där en natt och chillade lite i deras bubbelpool. Jag var dessutom tvungen att bada i badkaret på rummet. Älskar att bada (I badkar, om jag bottnar, simma suger.) var man än går i det där hotellet så är det glas, inte så konstigt med tanke på att kosta är kännt för sin glaskonst, menmen. Iallafall, alla glasgrejer på HELA hotellet är till salu. Riktigt coola grejer, MEN allt kostar typ... 40 000 kr. Alltså. Föreställ er ett glasblock. Alltså ett riktigt block, av glas, som väger typ 20 kg, stor som en famn typ. Inte direkt fint blåste eller så, fast jag vet inte. Detta block har någon målat på. Stora ögon, lite färger, inget detaljarbete, ser ut som jävligt snyggt barnarbete skulle jag nog förklara det som. Och ja, jag fattar. Det är modernt, det ska vara dyrt. men det där hade till och med jag kunnat göra. Jag ska bli glasblåsare nu. Så, då var det bestämt.
 
Imorgon ska jag få en massage och njuta järnet. Den är ungefär 1 timme, och sen har jag avsatt ungefär 3 timmar till ätning (under hela dagen). Resten av tiden ska jag... (trumvirvel, durudurudurduuuuuu).. läsa bok! Ken Follets nya har kommit ut, och jag DÖR av lycka. Så ja, nu vet vad jag kommer syssla med de närmaste 36 timmarna (för det är nog ungefär så lång tid det kommer att läsa ut boken, + mat, sova och massage, love life.) Eller ja, vi har ju fortfarande inte något hus, men vad sjutton, lite motgångar måste man ju ha!
 
hare fint!