hej alla trogna läsare! (linnea)




En fin ny kategori här i bloggen kommer nu!

Idag när jag och Johan gick från operativsystemet över vp fick vi syn på en miljon småbarnsväskor. (ni vet, såna där skitsmå med bilar och rosa princessor osv). Och när vi gick då, var vi JÄÄÄÄVLIGT hungriga, för vi skulle ha 1 timme och 40 min Religion väntande på andra sidan parken, och det var inte särskilt lockande. Just när vi knallade förbi var det inga småbarn i närheten, och inga lärare heller. Men när jag, som den ängel som jag är, går och funderar lite på mat, dyker min djävel upp på ena axeln som påminner mig om alla småbarns matsäckar. Jag menar, vem skulle inte bli frestad?! Föräldrar plockar ju med sina ungar typ varm choklad, smörgåsar, kakor, frukt, godis etc, och jag ville ha!
Så min plan var att ta en handfull små rosa ryggsäckar och springa för självaste livet
. Johan var helt klart med på planen. Dock när jag som bäst förberedde mig på att rusa fram till de små skatterna ser jag ett par små skitungar som sitter på trappan till vattentornet och stirrar på oss.

Detta gjorde att jag var tvungen att ge upp min fantaskiska plan om att få mat i magen. Och detta blev också dagens besvikelse.
Livet är fan hårt....