I needed light but got a doctor

häjen. 
 
Detta hade kunnat börja som ett riktigt fantastiskt inlägg, ni vet sådär riktigt irriterande: åååh jag har köpt ny mobil. Iphone 6. Är sååååå himla glaaaaad. 
 
Men: som vi alla vet känner ju livet ibland att "nä, nu går det enkelt lite för bra för Anneli." så imorse när jag var på gymmet åkte den i golvet. Och skärmen sprack. 

hade haft den en dag. En. Dag. 

nejdå, jag är inte bitter! 
 
Så imorgon åker den in på lagning, och jag har köpt alla säkerhetsprylar man kan som jag ska använda tills den kommer tillbaka. kanske ska köpa lite cellplast att svepa in den med också när jag ändå håller på. 
 
Innan denna miserabla händelse var min helg ganska bra. I torsdags var jag, Nybo och Annie på bio, nya burnt (bränd). Rekommenderas varmt. Alltså Bradley Cooper <3 innan åt vi på texas longhorn, och jag lurade mina amerikanska vänner att jag var på besök i Amerika igen, hah. önskar det vore sant... 
 
I fredags pluggade jag hela dagen med ekonomerna innan jag åkte på fiollektion. När den var klar plockade jag upp Mattias för att åka till systemet och sen köpa lite mat. Vi körde fel 250 gånger och bråkade som en gift par, men vi hade ändå rätt kul. Blev bara sådär 1 timme försenade till middagen med Kerstin, Filip, Anna och Micke också. Men det är sånt som händer, och vi hade ju trevligt sen ändå!

Igår hade vi kladdkakebakskväll i korridoren, och sen gick jag över till Julia för att äta middag (trodde jag) men Kerstin, Karin och Julia hade förberett en födelsedagsmiddag med paket och tårta vilket gjorde mig fantastiskt glad. Dock var ju min matlust lite sisådär eftersom jag smakat 6 olika kladdkakor innan, men det var bara att klämma i sig! haha! 
 
Ha de fint kompisar, vi hörs!