You put the gun in my hand, so now run.

Min blogg är väl kanske inte det saker som kommer först över saker jag tar tag i, men man må försöka ibland :)

Jul och nyår var härligt, med pepparkaksbak, godisbak och familjemys. Juldagen var obligatorisk utgång på eksjö stadshotel och jag säger det igen - dit går jag aldrig mer. Och denna gången menar jag det på allvar. Usch så tråkigt det är! Men det var iallafall mysigt att få träffa gamla polare :)
 
 

Sedan hade vi nyår som firades hemma hos mig med både nya och gamla vänner från uppsala, växsjö och Eksjö. Jag tror folk lyckades blanda sig rätt bra och kul att få in lite nytt blod i sammankomsterna! Vissa missöden skedde, men allt som allt för det ett härligt nyår. 


Vidare har jag även lyckats klämma in en helg i Örebro hos Linnea. Första gången jag kände att det nya året var något att ha egentligen. VIlle verkligen inte åka därifrån! Men biljetterna mellan Örebro och Uppsala är faktiskt förvånandsvärt billiga, så det dröjer nog inte länge förrän jag drar mig ditåt igen. 

Jag var även hemma i helgen för att få chansen att träffa min släktingar från USA. Jag har inte sett dem på två året så det var härligt. Att höra om Amerikanare och livet i Houston är sjukt spännande! Vi sitter och diskuterar mycket om skillnaderna mellan Sverige och USA. Och det är minsann endel ska jag säga! 
Engelskan fick bättras på endel iallafall, vilket är ett plus. 

Åkte sedan upp igen till Uppsala på lördagen (missade att träffa Johan pågrund av det, han hade ju tydligen också dragit sig till eksjö, mycket trist) eftersom jag skulle träffa Erik som var på besök från Linköping. Mötte upp honom och Niki på Orvars för ett par öl innan grabbarna skulle vidare på klubb. De insisterade på att ha mig med så jag gick dit, men jag tror jag börjar bli för gammal för klubbar, eller kanske för nykter, så jag drog mig hemåt strax innan 1. 
 
Och idag har jag spenderat dagen med att träna och åka ut till hästen tillsammans med Lina (jag är medskötare till en häst strax utanför Uppsala) Vi tömkörde och fixade och hade det mysigt. Jag mår bra av lite hästkontakt. 

Nu ska jag fixa te till mig själv och mysa framför State of Affairs.
 
Här kommer en liten bildbomb. 

Jag hann ju fylla år melan blogginläggen med! Måste ta med denna bilden eftersom mina fina pojkar hade fixat tårta till mig på min födelsedag (eller ja, dagen före, men vi firade då) och bjöd på fest. Jag var faktiskt riktigt rörd <3
 
 
 
Kunde inte vända dessa bilder.. men Anneli goes punk (på KMKV) och även som Eksjö på funkismiddag tillsammans med tågrälsen till höger. Temat var "Vart är vi påväg?"