Jag snubblar och halkar på ditt hjärta

Mitt vecka har bestått av sjukdom. Jag har i stort sett lekt vampyr under alla dagar eftersom solen irriterade mig (ja mina ögon då) jag har känt mig galet hängig också, lite som en vissen krukväxt, så det känns bra att vara på benen igen.
 
För tillfället består större delen av mitt matintag av jordgubbar. Mycket viktig näring. med chokladsås (berättade jag att Linnea "typ" kastade en jordgubbe med chokladsås på mig innan studenten? humpf. Något oförskämt eftersom det var jag som betalat dem. Förstörde klänningen med, tack bästis.)
 
Trollet som bor hos oss har också växt på sig rejält, och hon suger på att bedömma avstånd. Dvs. När hon kommer rustandes av glädje slår hon omkull en, eftersom hon uppenbarligen inte kan skilja på 1 och 10 m. Vilket gör att hon dundrar in i en med full kraft. Den där lille jäkel är som en minivägg ska jag säga.
Mina armar är fortfarande fyllda med bit och rivsår efter henne. Vi leker vilt. Men konstigt nog vill de aldrig läka.Ett tex, har jag haft i snart 1 månad. DET LÄKER ALDRIG. Varför är det så? jag har säkert cancer. ja så är det nog. Cancer.
 
Nu ska jag svulla lite mer i jordgubbar och glass innan jag spenderar kvällen med datorn. oooh, sweet lover.