Bästa vän bästa tider

En helg med Linnea var exakt vad mitt stackars psyke behövde. Vi hann bara med ett fragment av alla våra planer, men vi kommer fortsätta arbeta på dem nästa gång vi ses, utan tvekan. Det vi hann med var: 
-film och storböl
-vattenlöpning (Så. Sjukt. Jobbigt.) 
-ÄVENTYRSBAD
- brunch (seriöst, bästa Ever,) 
+ andra småsaker som dans, serietittande, sushi, prat (massa massa prat), matlagning, shopping osv. 

Dock tog drömmen på molnen slut lite tidigare än väntat när Linnéas pappa kom hem från en konferens med magsjuka. Fick då ta min tillflykt till Norrköping och spenderade resten av min helg där. Jag måste faktiskt medge: den staden är fantastiskt fin. 

Jag var även inne och kollade läget på mina konton, och jag insåg att jag kommer vara definitionen av fattig när jag kommer hem från USA. Men är ändå rätt glad över det. Jag menar: jag ska till USA. 

 



Jag hann även träffa mina fina brudar igår innan de drog till Litauen, kommer kännas ensamt här i Uppsala utan dem, men jag har så löjligt mycket i skolan så tiden lär hå rätt fort ändå. 



Och sist men inte minst: igår hann jag pilla lite med naglarna med. Inte världens mest avancerade design, men ville ha något iallafall eftersom jag ska på bal ikväll, woho!