Whatever happend to the great escape?

Dessa bokstäver kommer direkt från eksjö och de småländska skogarna. I fredags fick jag nämligen hemlängtan och åkte spontant hem till föräldrarna. Jag vet inte om det var för ensamheten på alla hjärtans dag eller min ångest över nästa veckas tenta. Mamma plockade iallafall upp mig i Nässjö vid 9 tiden och så fick jag komma hem, vilket var oerhört skönt. 
Förvånande nog var Johan också i stan, så vi träffades igår och catchade upp lite över lite tårt-bak. En mycket härlig miljö för skvaller. (vilket gjorde oss något ofokuserade på tårtan så vi fick göra om den två gånger, jag glömde sockret första gången...) 
 
Idag var vi ute och gik med vovvarna i 3 timmar och sen somnade jag på soffan i vardagsrummet. Annars har jag mest bara gosat med trullan alla lediga stunder jag haft, jag älskar verkligen den hunden. 
 
Men imorgon åker jag hem till Uppsala igen och tentaplugget. Vilket verkligen behövs, har lite ångest, men det ska nog gå. Får tagga till inför nästa helgs maskeradfest istället, det kommer bli fett. 

Åre har jag inte skrivit om, men här kommer ett par vackra bilder på den fantastiska resan.