The past is just a bridge we burn down behind us

Det finns få saker jag tycker så mycket om som att bruncha. Idag började därför dagen exeptionellt bra med Brunch hemma hos Dag på morgonen. Vi lagade mat tillsammans, han gjorde ägg röra (eller misslyckad omellet - hur man än vill se det) och jag gjorde american pancakes. Detta tillsammans med lite bacon resulterade i en sjukt lyckad frukost. Efteråt lekte vi med trullan och jag tror Trullan rev lite hårt i stackars Dags trägolv. Men kul var det. 

Efter det åkte jag hem, kollade på ett avsnitt av criminal minds och drack te innan jag cyklade iväg till stallet tillsammans med Trullan. Var så himla skönt nu när jag känner mig friskare och kunde röra lite på mig. Myran var superpigg och vi tog en mysig barbacka ritt innan vi tränade lite dressyr i paddocken (något Myran uppskattade mindre). Att hänga i stallet här uppe i Uppsala gör verkligen att jag saknar mina egna små hästar. <3 Känns jobbigt att ha dem hemma, men nu när de har någon som rider dem regelbundet känns det lite bättre. 

Just nu refreshar jag Kanal5play för att få se senaste avsnittet av Ninja Warrior. En kille som jag tränar parkour med ska vara med ikväll!