Geronimo

Hej mina vackra. Jag chillar vidare här i uppsala med min träning. I Lördags gick jag på slektfest, först hjälpte jag julia och karin att göra sig iordning innan de skulle gå på middagen, sedan när de gått kom angelica förbi och vi käkade sushi och drack endel vin innan vi rullade iväg mot släppet. Helt ok kul var det, men jag gick hem tidigare eftersom jag skulle på chokladfestival dagen efter! 
Fantastiskt gott var det att få smaka så mycket god choklad, och man fick dricka flera koppar kaffe (vilket uppskattades av Jacob och Niklas som var med mig och Ange) Vi chillade runt där några timmar, sen åt vi (mer) sushi till lunch. Ja jag har verkligen kommit att älska de där små mumsbitarna (bara för att lägga till nu åt jag de i fredags med tillsammans med Louise DG + vin) så det var't tre dagar i rad där, men helt okej för min del. 
Sen på kvällen åkte jag till Eyvind eftersom jag var bjuden på familjemiddag, så hela min "uppsalafamilj" vad där (alltså de jag bodde hos innan) och vi åt god mat och efterätt innan det var paketöppning. Så min helg var helt okej måste jag säga!