Det är inne att vara ful

förlåt för dålig uppdatering, jag lovar att försöka bättra mig!
 
Igår var en hektisk dag och jag började den med jobb (fastän söndagar ska vara vilodag. Det tycker uppenbarligen inte kyrkan) Roade mig hela mässan med att läsa historier i psalmboken och sen knata fram och äta kex och dricka vin i mitten (jamen, nattvarden är ju typ det.) Gott är det iallafall. Sen spelade jag piano medan gubbarna och tanterna skulle plocka undan efteråt. (nej det är inte mitt jobb, och de ville inte ha min hjälp. Antingen vill de bara vara gulliga och snälla mot mig, eller också tycker de att jag är helt okompetent och handikappad.)
 
Swen när jag kom hem märkte jag att huset för låst för mamma och pappa var ute på sjön och isfiska med någon kompis-till-pappas-familj. Där fick jag varm mjölk med typ ett kryddmått choklad och en macka. Tog därför inte allför lång tid innan jag slängde mig in i bilen och åkte till Elin istället. Hon bor ungefroika långt ut på landet som jag märkte jag. Och jag insåg också att gps i bilen äger.
 
Besöket där gjorde dock hela söndagen betydligt bättre. Men jag fattar inte grejen med att alla orienterare ska ha pilatesbollar på sina rum? Den är ju kul at rulla runt på iallafall. Insåg att jag inte var så snygg uppcohner heller.
Blev dessutom helt förälskad i Elins lillasyster hästar och försökte övertala Elin till att lukta på dem (för stora och små hästar luktar inte likadant. Den skillnaden kunde man känna på de hästarna) men hon ville inte, trots mitt tjat. Fick åtminstone så och krama och gulla med dem sisådär en halvtimme-timme vilket jag var väldigt tacksam över. 
Väldigt gulliga filmer från 1:an hittade vi med, jösses alltså. Charmig jag var på den tiden.
 
lite skillnad va? ;)
 
 
Idag blev jag oväntat ledig, så jag har främst tillbringat dagen i sängen och hos hästarna. 
Idag bestämde jag med att jag skulle ta tag i min träning igen, imorgon. Vi får se hur det går med det.